Gardeniin suunnitellaan monenlaisia palveluja, joista keskeisin on maan alle rakennettava tapahtuma-areena. Kokonaisuus rakennetaan tapahtuma-areenan yhteyteen ja suunniteltuihin palveluihin kuuluu hotelli, ravintoloita, kuntoilukeskus, majoitustilaa ja ruokakauppa.

Tapahtuma-areena

Garden Helsinkiin suunnitellaan maailman moderneinta tapahtuma-areenaa, joka palvelee taiteiden ja urheilun ystäviä Helsingin keskustassa. Areenaan tulisi urheilutapahtumissa noin 10500 istumapaikkaa ja yli sata aitiota.

Hotelli

Gardeniin tuleva hotelli suunnitellaan tapahtuma-areenan välittömään yhteyteen. Hotellin monissa sviiteissä on omat aitiot ja areenan aitiokerros toimii myös kokoustiloina hotellin asiakkaille.

Ravintolat

Gardenin ravintolamaailma palvelisi paitsi areenan ja hotellin asiakkaita, myös naapurustossa sijaitsevien Olympiastadionin ja Sonera Stadiumin yleisöä sekä paikallisia asukkaita.

Kaupat ja palvelut

Gardeniin on suunnitteilla supermarket-kokoluokan ruokakauppa, joka palvelee alueen asukkaita ympäri vuoden. Lisäksi Gardeniin on suunniteltu muita vähittäiskauppoja. Gardeniin on myös suunnitteilla kuntoilukeskus.

Asunnot

Gardeniin on suunniteltu myös asuntoja.