Ticketmaster ja Garden Helsinki mittavaan kumppanuussopimukseen

Ticketmaster Suomi on solminut merkittävän kumppanuussopimuksen Helsinkiin avautuvan uuden tapahtuma-areenan, Garden Helsingin kanssa. Sopimus koskee yksinoikeutta areenan vuosittaisten satojen tuhansien lippujen myyntiin sekä siihen liittyvään markkinointi- ja teknologiaosaamiseen, kuten dynaamiseen hinnoitteluun ja digitaalisiin lippuratkaisuihin.

Helsingin Jäähallin viereen suunnitellun Garden Helsingin on määrä valmistua asteittain vuosina 2020-2023. Luvassa on moderni kansainvälisen tason tapahtuma-areena, jossa järjestetään runsaasti urheilu- sekä konsertti- ja kulttuuritapahtumia vuosittain. Areenaan rakennetaan 120 aitiota sen tapahtumia mahtuu seuraamaan jopa 16 000 katsojaa.

– Tapahtumissa käynti ei ole enää pelkkää katsomossa istumista vaan elämysten kokeminen alkaa jo lipunoston hetkestä. Ticketmasterin palveluiden kuluttajaystävällisyys ulottuu koko arvoketjuun lippujen myynnistä niiden toimittamiseen asiakkaille. Lisäksi yhtiön johtava asema Suomessa ja heidän laaja kansainvälinen tavoitettavuutensa olivat merkittäviä syitä siihen, miksi valitsimme juuri Ticketmasterin kumppaniksemme, toteaa Garden Helsingin hallituksen puheenjohtaja Timo Everi.

Garden Helsingissä kävijät pääsevät hyödyntämään automaattisesti kaikkia Ticketmasterin markkinoille tuomia uutuuksia. Ticketmaster myös mittaa jatkuvasti kuluttajien ja tapahtumanjärjestäjien tyytyväisyyttä ja kehittää toimintaansa niiden pohjalta. Yhtiö on lisäksi sitoutunut Fanit ensin -strategiaansa, johon kuuluu muun muassa ainutlaatuinen Fan Guarantee -palvelu, jossa Ticketmaster takaa kaikki lippunsa 100-prosenttisen aidoiksi ja antaa myös mm. mahdollisuuden palauttaa jo ostamansa lipun.

– Meille on suuri ilo olla osa Garden Helsinki -projektia. Ticketmasterilla on mittava kokemus näin suurten areenoiden toiminnasta ja pystymme toteuttamaan areenan ja tapahtumajärjestäjien vaativimmatkin toiveet huippuluokan teknologiamme avulla. Kaiken kaikkiaan tapahtuma-ala elää vahvaa nousukautta, mikä tarjoaa mielenkiintoisia ja jännittäviä aikoja niin yleisölle kuin tapahtumien järjestäjille, toteaa Ticketmaster Suomen toimitusjohtaja Jakob Lund.

 

Helsingin Töölöön, Nordenskiöldinkadun varrelle rakennettava Garden Helsinki on yksityisellä rahoituksella toteutettavaksi suunniteltu kiinteistökehityshanke. Gardeniin on suunniteltu monenlaisia ympärivuotisesti paikallisia asukkaita palvelevia toimintoja, joista keskeisin on maan alle rakennettava huippumoderni tapahtuma-areena. Areenassa järjestetään konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia sekä jääkiekko-otteluita ja muita urheilutapahtumia. Suuri osa Gardenin tiloista suunnitellaan rakennettavaksi maan alle.

 Ticketmaster on lipunmyynnin ja siihen liittyvän digitaalisen markkinoinnin ja mobiilipalveluiden osaamisen kansallinen ja kansainvälinen johtava yritys, jonka kautta myydään vuosittain yli 500 miljoonaa pääsylippua 29 maassa.

Live Nation Entertainment on maailman johtava tapahtuma-alan yritys, jonka muodostavat Ticketmaster, Live Nation Concerts ja Live Nation Media & Sponsorship.